Skärhamn fredag 13 juli- måndag 16 juli

Vi ligger nu i Skärhamn och väntar på en lucka i vädret så vi kan åka hemåt. Här blåser och har blåst mellan 15-24m/s. Vi har legat här sen i torsdags. I fredags fick vi flytta oss från gästhamnen till yttre hamnen som är permanenta platser. för att gästhamnen var reserverad p.g.a träbåtsfestival. Hamnkaptenen var så hygglig så han tog reda på en ledig plats åt oss där. Ifredags kväll kom familjen Jönsson och hälsade på oss, de stannade till söndag förmiddag. Vi gick runt och tittade på de fina träbåtarna som låg i gästhamnen och på jippot runt omkring festivalen. Det var allt möjligt  som tex ångbåtar, gamla bilar, tändkulemotorer, roddare och tält där man sålde olika saker.

På lördagkvällen grillade vi och satt uppe till småtimmarna. Vi vaknade vid 09.30-tiden på söndagen , effter frukosten packade Jönssons ihop och åkte hemåt. Vi slappade och städade lite innan vi tog en promenad till affären för att handla mat.

Kvällen blev tidig, vi blev vaggade och vyssade till sömns i den hårda blåsten.

Idag måndag har vi plockat ihop lite, bla packat ner gummibåten. Om vädret tillåter så åker vi mot Mossholmens marina i morgon och senn vidare på onsdag till Källö-Knippla för att ligga där och invänta bra väder och tanka för resan hemåt.

 


Kommentarer
Postat av: Mats Nilsson

Ni ser ut att ha det gött o trevligt trots väderleken. Ha det bra även på hemfärden.

2012-07-17 @ 16:13:53
Postat av: Maria

Tack men det ser inte alls bra ut med hemresan, här har stormat i dagarna 3 och det ser ut att bli så mycket bättre. Nu kommer regnet!! Som om inte det var nog så small det till i min rygg idag , så nu är man invalid.Vi ligger nu i Mossholmen, har tankat inför hemfärden. Vi får se när vi kan åka hemåt.

2012-07-17 @ 19:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0